Actualitat

17 de febrer 2022

ARA SÍ!

Mou-te i fes salut.

Sempre al teu ritme!

Tots els camins s'inicien amb només un pas. El primer és, molts ho saben bé, el més difícil de donar i sovint el més valent. Donar-ho suposa a vegades un gran repte personal que només comprèn qui ho viu.

 

Per a molts, fer exercici és difícil. Sigui començar de zero o tornar després de molt de temps inactiu, en la nostra imaginació sobrevola el cansament, el cruiximent, la falta d'oxigen, l'esgotament, el fred que fa fora de casa... El món es confabula en contra d'aquest primer pas.

 

No obstant això, sense aquest primer pas res és possible. Així que si necessites una xutada de motivació extra per a donar-lo...

 

Aquí tens les millors raons per a començar avui mateix a entrenar a ègora | Sentmenat. Ja que, la vida no espera i els dies passen massa de pressa.

 

Quan fa temps que portem sense fer esport sembla que només recordem el dolent, però un parell de dies amb les malles basten per a recordar que, en realitat, és molt divertit. Fer esport és l'equivalent a jugar quan érem nens.

 

El primer dia és esgotador, però si més no te l'esperes, estàs rient enmig d'una classe de Sh'Bam, o sortint per la porta del gimnàs amb la cara il·luminada perquè has aconseguit aixecar un pes que mai vas creure possible. Fer esport és addictiu precisament per això: perquè és divertit i perquè aixeca l'ànim.

 

A vegades se'ns oblida: no és egoisme, és salut física i mental. No podem estar bé amb el món si no estem bé amb nosaltres mateixos. L'exercici físic està demostrat que actua com un poderós regulador de l'ànim i del cos.

 

No és un capritx: és una necessitat, una obligació, el punt un del contracte amb la vida.

 

CUIDAR DE TU COM CUIDES DE LA GENT A LA QUAL VOLS.

 

A quines esperes? ARA SÍ! Mou-te i fes salut!

 

Sempre al teu ritme!

#ègorasentmenat

Vols ser el primer en assabentar-te de tot? subscriu-te a la nostra newsletter
enviat