Actualitat

10 de maig 2022

Casal d'Estiu ègora | Sentmenat 2022

Arriba el campus que estaves esperant!

El Casal d'Estiu és un servei promogut per l'Ajuntament de Sentmenat i organitzat per ègora | Sentmenat. El seu contingut és fonamentalment de lleure, inclou activitats d’art i esportives i té una marcada orientació recreativa, lúdica i educativa. Està adreçat i especialment pensat per a trotes les nenes i nens entre els 3 i els 15 anys d’ edat durant les vacances d’estiu.

 

Els continguts de les activitats  varia en funció de l’edat i grup per a una millor adaptació a les necessitats dels participants del Casal d’Estiu.

 

Els infants i adolescents empadronats a Sentmenat o que siguin socis d’ègora | Sentmenat  poden sol·licitar la Subvenció de l’Ajuntament de Sentmenat per al Casal d’Estiu 2022.

Per tramitar la Sol·licitud de Subvenció pel Casal d’Estiu 2022 s’ha d’accedir a l'enllaç de la Seu electrònica de l?ajuntament de Sentmenat clicant aquí

 

Per realitzar la inscripció del Casal d’Estiu ègora | Sentmenat 2022 segueix les indicacions del Document explicatiu de com fer la inscripció de manera digital pas a pas clicant aquí!

 

Per accedir al formulari d’inscripció Casal d’Estiu ègora | Sentmenat 2022 clica aquí!

 

Per més informació de l’oferta del Casal d’Estiu ègora | Sentmenat 2022 consulta el Díptic Informatiu que s'adjunta a la notícia.

 

Els menús del Casal estaran disponibles a la web una setmana abans de començar el casal. 

DESCARREGA »
Vols ser el primer en assabentar-te de tot? subscriu-te a la nostra newsletter
enviat