Actualitat

03 de setembre 2017

GRIT SERIES

Necessites nous reptes? Creus que ja ho has vist tot? En només 30 minuts coneixeràs la nova definició de REPTE

Les Mills Grit Sèries™ va ser dissenyat per a aquells que desitgen ser portats al límit de la seva capacitat. Grit™ és el millor programa de HIIT (High Intensity Interval Training) disponible al mercat.

A través d'un programa d'entrenament de 30 minuts diaris de dilluns a divendres treballaràs els grans grups musculars com mai. Els participants són portats a sortir de la seva zona de confort per poder construir músculs magres i tonificats.

El teu major competidor ets tu mateix, estàs preparat per saber fins on arribaràs?

RESULTATS MESURABLES
En l'últim estudi realitzat sobre Grit™ per la Penn State University, els resultats van demostrar que després de 6 setmanes de fer Grit™ les persones estudiades van presentar disminució de Triglicèrids per 467% 2.6 vegades més Pèrdua de greix corporal que amb altres entrenaments, augment de Consum de oxigen 376% i augment de força en l'esquena 260%.


CONEIX LA MILLOR VERSIÓ DE TU MATEIX/A
Grit™ és un entrenament que a més d'incrementar la teva força, velocitat, agilitat i potència, desperta la coordinació, incrementa l'energia i augmenta l'auto-confiança. Grit ™ és la base de qualsevol tipus d'entrenament d'Alt Rendiment en el que vulguis millorar la teva resistència i velocitat. Incrementa el teu llindar anaeròbic retardant la fatiga de manera notable.

POSA'T A PROVA!
Al CEM Sentmenat, prepara't per realitzar un treball de força a GRIT Straight, millorar la teva potència i explosivitat a les sessions de GRIT PLYO i millora la teva resistència a GRIT Cardio.

 
Vols ser el primer en assabentar-te de tot? subscriu-te a la nostra newsletter
enviat