Actualitat

23 de novembre 2021

Running

Mai és tard per començar!

Si ets un corredor habitual o si pretens iniciar-te en aquesta apassionant activitat, és possible que t'atregui provar les classes de Running d’ègora | Sentmenat i analitzar tots els beneficis de córrer en grup.

 

L'exercici físic és molt bo per a la ment i el cos, i córrer és una de les activitats físiques més populars de tots els temps. Per desgràcia, no sempre és senzill mantenir la motivació intacta ni la continuïtat. En aquests casos, córrer en grup pot ser una gran solució; coneix quins són els beneficis de fer  Running de manera col·lectiva.

 

Certament, córrer en grup és una de les millors maneres d'augmentar el teu rendiment i de fer exercici mentre et diverteixes en un ambient distès i amistós. Més diversió i major rendiment són aspectes claus per a mantenir la motivació, i són alguns dels beneficis de córrer amb altres esportistes.

 

Quins són els beneficis del Running a ègora | Sentmenat?

 

Si fas Running a ègora | Sentmenat, no tinguis dubte que et convertiràs un millor runner. Òbviament, hauràs de continuar treballant àrduament, però els beneficis de la capacitació en un entorn grupal són enormes!

 

Menor esforç

En termes esportius, les persones que entrenen en grup mostren una millora física. Sobretot, reflecteixen una percepció de l'esforç molt menor.

És d’important consideració que el només fet de veure als altres en el mateix estat que el teu provoca una reducció de l'estrès relacionat amb l'esforç. Per tant, això et permet expandir els teus límits.

 

Major progrés

Córrer en grup és sinònim de diversió i de progrés sense adonar-te. Només et converteixes en un millor runner si practiques i continues entrenant; córrer en grup et donarà la consistència que necessites, a més d'assegurar-te la regularitat dels teus entrenaments.

Fins i tot córrer amb altres esportistes pot crear-te una emoció en el teu interior que t'ajudarà a córrer més ràpid del que pensaves.

 

Comparteix la teva passió en córrer en grup

Córrer es converteix ràpidament en una passió que, si es comparteix, es multiplica per deu. Fer Running amb altres esportistes provoca que parlis sobre interessos comuns, la pràctica, les metes o els somnis. Per si no fos prou, córrer junts ajuda a enfortir els vincles entre les persones.

A més, aquesta activitat ajuda a construir amistats amb persones que comparteixen els mateixos interessos. Per això, no has de tenir cap dubte que, si corres amb una o més persones amb regularitat, necessàriament desenvoluparàs una relació especial amb els teus acompanyants.

 

Observació i imitació

Córrer en un grup pot ser una gran oportunitat per observar i imitar als teus companys, fins i tot si les diferències de nivell són notables entre vostès.

La capacitació en grup és un valor afegit real per a tots els corredors, tant si es tracta de principiants com de corredors experimentats. Com a part d'un grup, entrenem com a conjunt, apliquem els mateixos mètodes i aprenem observant i imitant als millors.

 

Major motivació

La majoria de les persones deixen de córrer o fer exercici en general a causa d'una falta de motivació. Quan estàs cansat o si fa mal temps (massa calor, fred o pluja), córrer en grup és una veritable solució. Entre altres coses, et permetrà enfrontar els començaments difícils i passar el curs en el qual s'instal·len l'hàbit i la motivació en l'esport.

No existeix major motivació que córrer amb un grup, perquè sempre hi ha algú que és més ràpid, corre més carreres que els altres o està més en forma. Per a aquells que solen buscar totes les excuses possibles i inimaginables per a deixar de sortir a córrer, les carreres grupals provoquen que es respecti la cita amb un grup de runners i que sigui difícil retrocedir.

 

Córrer en grup brinda més seguretat

Finalment, has de saber que córrer amb uns altres també és una bona manera de mitigar els riscos d'inseguretat; això és especialment important en el cas de sortides nocturnes o lesions imprevistes, com a esquinços.

 

Com has pogut observar, els beneficis del Runner a ègora | Sentmenat són nombrosos.

 

T'animes a provar-ho? Tots els dimarts de 6:00 a 19:30 amb l’Helena!

Vols ser el primer en assabentar-te de tot? subscriu-te a la nostra newsletter
enviat