Actualitat

07 de gener 2022

Salut i somriures!

El simple esbós d'un somriure incrementa el benestar d'una persona de manera considerable.

L'Organització Mundial de la Salut assegura que prop del 90% de les malalties més comunes tenen un origen psicosomàtic, la manera en què cada persona afronta els estats d'estigis, el conflicte i les frustracions.

Somriure és com un fàrmac natural que t'ajuda a millorar la teva salut.

 

5 beneficis de somriure:

 

-       Redueix el dolor físic i emocional, el somriure allibera endorfines, serotonina i adrenalina. Hormones neurotransmissores que s'associen amb estats d'ànim positiu i que contribueixen a reduir el dolor físic i emocional.

 

-       Estimulació positiva, un estudi dut a terme per Hewlett Packard suggereix que solament amb veure a algú que ens somriu generem nivells d'estimulació en el nostre cervell i cor semblants als quals rebríem en l'hipotètic en cas de menjar 2.000 tauletes de xocolata o rebre uns 12.000 euros en efectiu.

 

-       Genera major confiança, les persones que somriuen tenen un 10% més de probabilitat que confiïn en elles, segons estudi en col·laboració amb la Universitat d'Oxford.

 

-       Contagia alegria, el somriure és contagiós. Per això quan somriem, és probable que rebem un altre somriure com a resposta. Somriure no sols t'ajuda a estar millor sinó que també té un efecte positiu amb els de voltant.

 

-       Redueix la tensió, somriure diàriament ajuda a gaudir d'un ambient còmode, més amable i agradable. Contagiar un bon ambient farà que afrontis el teu dia a dia més feliç.

Vols ser el primer en assabentar-te de tot? subscriu-te a la nostra newsletter
enviat