Actualitat

06 de març 2022

Servei d'Entrenament Personal Aquàtic

Perquè la natació pot ser l'exercici més complet

La natació no és un exercici natural per a la mecànica humana. El nostre sistema de moviment està ideat per a caminar i realitzar moviments de flexió-extensió, i vèncer a la força de la gravetat. En la natació, el cos humà es troba dins d'un mitjà ingràvid i que ofereix una gran resistència a l'avanç. Per tant, es necessita un correcte aprenentatge de la tècnica dels diferents estils per a poder progressar en l'aigua de manera eficient.

 

L'avanç en l'aigua posa tot el cos en moviment per a vèncer la resistència de l'aigua, implicant la gran part de la musculatura, per la qual cosa és considerat com un dels esports més complets.

 

El factor clau en la pràctica de la natació és que es domini la tècnica de l'estil que estem practicant. Una tècnica incorrecta repercutirà no sols en una menor eficiència en l'avanç, sinó que pot implicar molèsties i sobrecàrregues. Sempre se li ha concedit a la natació els valors més alts com a "esport saludable" no obstant això, cal deixar ben clar que aquesta afirmació és correcta sempre que la tècnica sigui correcta.

 

Amb el Servei d'Entrenament Personal Aquàtic d'ègora | Sentmenat podràs aconseguir:

 

- Aprendre a nedar.

- Preparar-te pels teus reptes.

- Perfeccionar el teu entrenament.

- Guanyar seguretat i confiança en el medi aquàtic.

- I el principal, ... Gaudir!

 

La teva salut, els teus objectius, el nostre repte.

 

Sempre al teu ritme!

Vols ser el primer en assabentar-te de tot? subscriu-te a la nostra newsletter
enviat