SERVEIS

T’oferim diversos serveis per a que gaudeixis plenament de les nostres instal·lacions: servei de raigs uva, d’entrenador personal, sala social, i molt més!

ENTRENADOR PERSONAL

És un professional de l’acondicionament físic que s’encarrega d’optimitzar el teu rendiment físic fins assolir les metes desitjades, elaborant uns programes d’entrenament específics per a cada persona. Es tracta d’un servei distintiu, personalitzat i de qualitat.

ENTRENADOR PERSONAL AQUÀTIC

Pot ajudar-te a assolir objectius com ara aprendre a nedar, readaptació a l’esforç i perfeccionar estils.

PROGRAMES D’ENTRENAMENT PERSONALITZATS

A la sala de fitness us assessorarem sobre els programes d’activitat física més segurs i efectius i que s’adaptin millor al vostre nivell de condició física, als vostres objectius, al temps setmanal que dedicareu al vostre entrenament i a les vostres particularitats físiques o mèdiques.

Servei totalment gratuït per als abonats a CEM Sentmenat.

ENTRENADOR PERSONAL SALA FITNESS

Per a salut, aprimament i rendiment.

RAIGS UVA

El mètode més ràpid, més segur i més higiènic per lluir un bon bronzejat durant tot l’any està al teu abast amb les cabines de bronzejat vertical.

 

Per a una correcta utilització, informa’t a la recepció del centre, on, segons el teu tipus de pell t’informaran per a que les teves sessions siguin segures i efectives.

BOTIGA

A la nostra botiga trobaràs casquets, ulleres i xancletes de bany, samarretes, motxilles, i altres produtes esportius. Volem que no et falti de res!

Zona vending

Espai habilitat amb taules i cadires per fer més fàcil el temps d’espera o per prendre alguna cosa mitjanant els productes que dispensen les màquines expenedores.

És l'únic espai cobert de la instal·lació on està permès menjar i beure

 

Aniversaris

Vine a celebrar el teu aniversari a la piscina! Jocs aquàtics, jocs esportius, sala polivalent amb música i guarniments festius. 

Pack 1 Aventura; 1 h d'activitat dirigida Aquàtica o Terrestre

Pack 2 Multi - Aventura ; 1h  d'activitat dirigida Aquàtica + 1h activitat terrestre

Servei complementari;  Esmorzar - Berenar:

Tots els aniversaris tenen inclòs; ús dels espai esportius amb tècnic qualificat  per dinamitzar l'activitat,  ús dels vestidors de grups i material didàctic / esportiu .

Mes informació a la recepció del centre.

Pista de tennis

Tenim a la vostra disposició una pista de tennis quick a preus low cost per abonats o, si sou nou abonat podeu adherir-vos a "Quota pistes" per només 11,40€/mes

Pistes de pàdel

Tenim a la vostra disposició dues pistes de pàdel a preus low cost per abonats o, si sou nou abonat podeu adherir-vos a "Quota pistes" per només 11,50€/mes

ARMARIETS DE LLOGUER

Armariets per a que puguis deixar a la instal·lació allò que utilitzes a diari, i que vols evitar transportar cada dia

OBJECTES PERDUTS

El servei d’objectes perduts està per a que puguis recuperar allò que has deixat oblidat al gimnàs i que un altre abonat o el personal que treballa a la instal·lació ha trobat i ha dut a la recepció del centre (es guarden 15 dies)

 

SOLÀRIUM

Una terrassa encarada al sud, amb el sol tot el dia et permetrà reposar i relaxar-te prenent el sol i sense que ningú pugui veure't! Hi trobaràs unes gandules, i quan la calor és intensa també t'hi posem una dutxa per refrescar-te

Vols ser el primer en assabentar-te de tot? subscriu-te a la nostra newsletter
enviat